הצהרת נגישות

נגישות אתרים
אנו עושים ככל שבידנו על מנת להנגיש את אתר האינטרנט שלנו, ומתן שירות שיוויוני לכלל גולשינו נמצא בראש סדר העדיפות שלנו.
בין פלחי האוכלוסיה שנהנים מהנגשת האתר ניתן למנות:
• אנשים עם מוגבלויות ראייה, מבעלי עיוורון מוחלט, דרך לקויות ראייה ועיוורון צבעים וגוונים ועד למרכיבי משקפיים.
• אנשים עם מוגבלות פיזית, בעלי קשיים מוטוריים בידיים המקשים על תפעול העכבר.
• אנשים עם לקות שמיעה אשר נזקקים לכתוביות לשם צפייה בוידאו.
• אנשים עם קשיים נוספים, מכל גווני הקשת: קשיי קריאה, קשיי הבנה, לקויי למידה ועוד.
ניתן להבחין בכך שהקהל הרחב בוחר לעשות שימוש ברשת האינטרנט ובהמוניו ואתרים נגישים יסייעו בהנגשת המידע הקיים היום ברשת האינטרנט והפיכתו לנחלת הכלל.
באתר זה אנו עושים שימוש ברכיב עזר להנגשת אתרים, כזה שמסייע להנגיש על פי תקן ישראלי 5568 ברמת נגישות AA כפי שמוגדרת ב:
W3C's Web Content Accessibility Guidelines 2.0

דגשים חיוניים בעת הנגשת אתר האינטרנט:
כאשר עמלנו על הליך הנגשת האתר שמנו לב למספר סעיפים בסיסיים אשר יבטיחו את הצלחת הגדרתו כנגיש לקהל הרחב ביותר.
בעת הנגשת אתר זה הושם דגש על יישומם של הסעיפים הבאים לכל הפחות:
•התאמה לקורא מסך   •ניווט מקלדת   •חסימת הבהובים   •מונוכרום   •ניגודיות כהה   •ניגודיות בהירה   •הגדלת גופן   •הקטנת גופן   •גופן קריא   •סמן גדול לבן   •סמן גדול שחור   •הגדלה   •הדגשת קישורים   •הדגשת כותרות   •תיאור לתמונות  

סייגים לנגישות
אתר האינטרנט שלנו דינמי וכולל מערכות הזנת תוכן שונות הפועלות בשיטת WYSIWYG. עלול להיווצר מצב לפיו חלקים מסוימים בדפי תוכן דינמיים אלה כוללים רכיבים שיישומון ההנגשה לא הצליח להנגיש בצורה כוללת כך שאפשר והתערבות בקוד האתר תדרש מצדנו.
במידה ונתגלה למולכם מקרה מעין זה, נודה אם תצרו עימנו קשר וזאת בכדי שנוכל לטפל בסוגיה זו בהקדם האפשרי. נוסף על כן, ייתכן ואתרנו מציג תוכן שמקורו באתרים אחרים, כאלה שטרם הונגשו, כאשר אין ביכולתנו להיות אחראיים
על תוכן של צד ג’, אך למרות זאת נשמח לקבל הערות בנושא, לפנות אל הגורם הנוסף ולהסב תשומת ליבו לנושא.

פנייה בנושא נגישות
כל פניה בנושא נגישות, שאלות, הבהרות או הצעות אשר קשורות לאתר שלנו, ניתן לשלוח בדואר אלקטרוני ל
support@nagishnow.com
סגור
0
המוצרים שלי
    אין מוצרים בסל
  • סדנאות בישול

    סדנת בישול פרטית עם השף מיכאל נרקיס, חווית למידה קולינרית שתשאיר אתכם עם טעם של עוד. בסדנה נלמד: • שיטות בישול ואפיה • צורות חיתוך • בישול בריא • טיפים לשימוש בחומרי גלם ועוד אייקון חץ
  • אירועים

    אירועים ביתיים עד 15 מוזמנים (לא כולל מצרכים, בחירת מנות מהתפריט) ואירועי בוטיק עד 50 סועדים - תפריט בהתאמה אישית (על פי מחיר לסועד, בהתאם לסוג התפריט) אייקון חץ
  • בישול בבית הלקוח

    אוכל ביתי ואיכותי ממלא את הבית בניחוחות נעימים, יוצר אווירת משפחתיות ומאחד את כל בני המשפחה. תוכלו לארח בקלות וגם ישאר לכם זמן לעצמכם ולבני משפחתכם. "כשהמקרר מלא - הראש שקט" אייקון חץ

מטבח לשף



גם אם המטבח מהווה חלל מרכזי ושימושי ביותר בחלל הביתי והציוד להתנהלותו התקינה והיעילה מהווה סעיף בעל נוכחות בתקציב המשפחתי, הרי שמטבח לשף שונה ממנו באופן מהותי. מטבח האמור לשמש שף מקצועי הוא מטבח ברמה אחרת הדורש ציוד ייעודי ואבזור שלא תמצאו בכל מטבח סטנדרטי, וזאת על מנת לאפשר לשף להפיק את התוצאות הקולינריות המרשימות והטעימות ביותר.
 

במה שונה מטבח ייעודי לשף ממטבח סטנדרטי?

ראשית, מתוך התחשבות בעובדה שמטבח מקצועי אמור להפיק כמויות גדולות מאוד של מזון בתמורה לשעות עבודה קצובות, חלק גדול מהפעולות המבוצעות במטבח הביתי באופן ידני, לרבות חיתוך, טחינה, קיצוץ ועוד, יבוצעו במטבח המקצועי באופן מכני בעזרת מכונות ייעודיות מתקדמות המבצעות את הפעולות המוזכרות ורבות אחרות ביעילות ובמהירות ומאפשרות לשף הפועל במטבח להכין כמות מזון מרשימה בתוך מסגרת זמן מוגדרת מראש.
 


במה עוד נבדל המטבח המקצועי ממטבחים סטנדרטיים?


מעבר לכך, כמויות המזון המרשימות האמורות לצאת מטבחים של שפים מקצועיים, בין אם הוא מופקד על המטבח בבית מלון ובין אם הוא אחראי על תחום ההסעדה במסעדה, מצריכות שימוש בסירים, במחבתות ובתנורים גדולים במיוחד ובעלי קיבולת מרשימה. זאת ועוד, רמת הביצועים הנדרשת ממטבח לשף היא גבוהה במיוחד. לכן, מקובל ומומלץ לעשות בו שימוש רב באביזרים ייעודיים המשפרים את ביצועי השף לרבות סכינים מיוחדות, קוצצי עלים, מנדולינות, אביזרים ייעודים לאפייה ועוד.


על מה חשוב להקפיד בתכנון מטבח ייעודי לשף?


מטבח לשף אמור להיות רחב ידיים ונוח במיוחד, כאשר הוא מתוכנן באופן שיאפשר לשף לנצל באופן אופטימלי את המרחב לייעול הליכי העבודה וההתנהלות השוטפת במטבח. מיקום נוח של האביזרים הנדרשים במהלך הבישול / האפייה, משטחי עבודה רחבי ידיים, זמינות הסירים והמחבתות הנדרשים ועוד, הם חלק בלתי נפרד ממטבח שף המתנהל ביעילות ומאפשר לשף למצות את מקסימום הפוטנציאל הקולינרי שלו. נקודה חשובה נוספת שיש לתת עליה את הדעת היא איכות הכלים בהם נעשה שימוש, כאשר ככל שהכלים יהיו איכותיים ועמידים יותר, ביצועיהם יהיו מרשימים יותר, התועלת שיביאו תהיה רבה יותר והם יתפקדו היטב לאורך זמן רב יותר.

קראו עוד על אבחון פסיכולוגי
whatsapp icon